Llibertat amb càrrecs per l'autor d'una agressió amb una destral a un veí de Sabadell

Els fets van passar el matí de dijous a la Plana del Pintor | Les ferides no eren de gravetat

Restes de sang al lloc dels fets
Restes de sang al lloc dels fets | Plana del Pintor
Redacció
20 de gener del 2017
Actualitzat a les 16:01h
L'home detingut per agredir un altre amb una destral a Sabadell aquest dijous ha estat deixat en llibertat amb càrrecs. L'home va ser detingut dijous després d'atacar un veí de la capital vallesana i etzibar-li tres cops de destral, provocant-li ferdies lleus tot i l'arma utilitzada. 

El titular del Jutjat en funcions de guàrdia de Sabadell ha decidit deixar en llibertat amb càrrecs l'home que dijous va atacar un altre als carrers Himàlaia i Collserola, al barri de la Plana del Pintor de Sabadell. Segons ha pogut saber NacióSabadell es tractaria d’una venjança.
 
La víctima és un veí que viu al barri des de fa pocs mesos, i la víctima s’hauria desplaçat fins Sabadell procedent des de Tarragona. Després d’una discussió per motius que no han transcendit, l’agressor hauria etzibat fins a tres cops de destral a la víctima. Fonts veïnals asseguren que no es tracta d'un acte violent vinculat amb el barri, sinó que es tracta d'una venjança personal entre dues persones alienes a qualsevol conflicte local.
 
Els serveis d'emergències van rebre avís de la baralla a les 5.42 hores. L'home va ser detingut, mentre que la víctima va haver de ser traslladada a l’Hospital Parc Taulí de Sabadell per ferides lleus.

Després d'identificar-lo el mateix dijous, l'home es va entregar al vespre a la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Sabadell, des d'on aquest matí se l'ha traslladat als Jutjats de Sabadell. Se l'acusa d'un delicte de lesions.