CiU posa en entredit la gestió de l'Ajuntament de Sabadell

Denuncien que s'opta per la denúncia i la confrontació per tapar els problemes del dia a dia de la ciutat

Redacció
20 de gener del 2017
Actualitzat a les 15:45h
El grup municipal de CiU assegura estar preoucpat per la manera que té l'actual govern de Sabadell de gestionar el dia a dia de la ciutat. En un comunicat, apunten que l'executiu local opta pel "camí de la confrontació" que passa per multar, sancionar o presentar denúncies. 

El text apunta que en lloc d'afrontar els problemes de ciutat que realment preocupen els veïns de Sabadell, el govern obre episodis de conflicte amb la plantilla de la Policia Municipal o els treballadors de Ràdio Sabadell. "Dóna la sensació que davant la incapacitat de tirar endavant un projecte per millorar la ciutat, el govern municipal, l’Alcalde Fernàndez es dedica a promoure conflictes que li serveixen de cortina de fum", ha assenyalat el portaveu del grup municipal, Carles Rossinyol.

El portaveu demòcrata defineix la imatge que es dóna de la ciutat de "lamentable", motiu pel qual es demana a Fernàndez i al govern que "canviïn el rumb que han escollit i que, a més de prendre les mesures de control intern que considerin necessàries, basin la seva acció de govern en millorar Sabadell i els serveis que l’Ajuntament ofereix als sabadellencs i sabadellenques".