FGC justifica els treballs fets de nit a la zona de Gràcia i Can Feu

Els treballs es van dur a terme la matinada de diumenge a dilluns amb molt soroll i van provocar la queixa dels veïns | L'empresa assegura que s'han de fer sense el tren en servei

Els treballs al costat de les vies
Els treballs al costat de les vies | NacióSabadell
Redacció
23 de gener del 2017
Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) justifica els treballs fets de nit a la zona de Gràcia i Can Feu, i que van provocar la queixa dels veïns. Com us va avançar NacióSabadell, els treballs es van fer la matinada de diumenge a dilluns d'aquesta setmana, a altes hores de la matinada, i en què es va utilitzar un generador elèctric i un martell hidràulic que va provocar molt soroll i no va deixar dormir els veïns de l'entorn.

Segons els veïns, els treballs es van allargar fins les 1.30 hores de dilluns, amb un fort terrabastall, i per aquest motiu van anar a parlar amb els operaris, que van assegurar tenir permisos dels FGC per fer els treballs a aquella hora de la matinada. Tot i això, i un cop els el van demanar, van dir-los que no el tenien en aquell moment al lloc. 

L'empresa ha justificat que es tracta d'unes feines que calia fer de nit. Es tracta d'una obra que s'executa en unes connexions elèctriques que FGC havia de fer en aquell entorn, concretament entre l’estació de Can Feu - Gràcia i Sabadell Rambla, que actualment no està en funcionament però que ha de tenir uns mínims d’alimentació elèctrica.

Eren unes tasques no relacionades amb les obres de perllongament ni amb el manteniment directe habitual de la línia, però que no es podien executar amb el tren en servei, i per aquest motiu calia fer-les de nit. Tot i no voler fer massa soroll, va acabar molestant molts veïns.
 

Els operaris van utilitzar un martell hidràulic. Foto: NacióSabadell