Detingut per agredir un home amb una destral a Sabadell

Els fets van passar el matí de dijous a la Plana del Pintor | L’agressor es troba a la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Sabadell

Restes de sang al lloc dels fets
Restes de sang al lloc dels fets | Plana del Pintor
Redacció
20 de gener del 2017
Actualitzat a les 12:56h
Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest dijous un home que va agredir un altre amb una destral a Sabadell. Els fets van passar a la confluència dels carrers Himàlaia i Collserola, a la Plana del Pintor, i segons ha pogut saber NacióSabadell es tractaria d’una venjança.
 
La víctima seria un veí que viu al barri des de fa pocs mesos, i la víctima s’hauria desplaçat fins Sabadell procedent des de Tarragona. Després d’una discussió per motius que no han transcendit, l’agressor hauria etzibat fins a tres cops de destral a la víctima. Fonts veïnals asseguren que no es tracta d'un acte violent vinculat amb el barri, sinó que es tracta d'una venjança personal entre dues persones alienes a qualsevol conflicte local.
 
Els serveis d'emergències van rebre avís de la baralla a les 5.42 hores. L'home va ser detingut, mentre que la víctima va haver de ser traslladada a l’Hospital Parc Taulí de Sabadell per ferides lleus.