Detingut un home com a autor de diversos robatoris amb força a Rubí

Els Mossos l'han enxampat quan obria un cotxe que es va endur com a botí en un dels robatoris | L'home, amb 36 antecedents i veí de Rubí, hauria robat en dos domicilis aquesta setmana i ho hauria provat en dos més

Redacció
20 de gener del 2017
El carrer de Josep Sentís de Rubí, on s'haurien produït part dels robatoris.
El carrer de Josep Sentís de Rubí, on s'haurien produït part dels robatoris. | Google Street View
Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest dimecres a la nit un veí de Rubí com a presumpte autor de dos robatoris amb força consumats i dos més en grau de temptativa. Els robatoris s'haurien produït als carrers de Miquel Gomita i de Josep Sentís, al barri de Ca n'Oriol de Rubí.
 
Els fets van succeir durant la matinada del dimarts 17 de gener, quan va forçar els accessos dels garatges de fins a quatre cases properes entre elles i va aconseguir accedir a dos d'ells. D'un dels garatges violentats va sostreure un vehicle, un ordinador i diversos articles de vestir, mentre que de l'altre garatge es va endur una bicicleta de muntanya amb cadireta infantil.
 
La Unitat d'Investigació dels Mossos de Rubí va posar en marxa un dispositiu per tal d'identificar els autors i recuperar els objectes robats. Poques hores després, pels volts de les 20.45 hores, els agents van localitzar el vehicle sostret, just quan l'arrestat l'obria amb les claus. Va ser en aquell moment que els agents van aturar el jove i el van detenir.
 
Els investigadors han escorcollat el domicili del detingut aquest dijous al migdia, amb la autorització del jutjat número 2 en funcions de guàrdia de Rubí. Dins de l'immoble, els agents han trobat rellotges, esquís, una televisió, el quadre d'una bicicleta i diversa documentació que podria provenir d'altres robatoris.
 
El detingut, de 23 anys i nacionalitat marroquina, tenia 36 antecedents policials per fets similars i passarà a disposició judicial durant les properes hores.