Denuncien obres als FGC de Gràcia - Can Feu a altes hores de la matinada

Els treballs es van dur a terme la matinada de diumenge a dilluns amb molt soroll | S'utilitzava un martell hidràulic i un generador elèctric

Els treballs al costat de les vies
Els treballs al costat de les vies | NacióSabadell
Redacció
17 de gener del 2017
Veïns dels barris de Gràcia i Can Feu denuncien que a la zona de les vies dels Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) s'hi estan duent a terme obres a altes hores de la matinada, provocant un nivell de soroll que fa difícil poder dormir correctament. Concretament, el darrer episodi es va registrar la matinada de diumenge a dilluns, i els empleats van assegurar que tenien permisos de Ferrocarrils de la Generalitat (FGC).

Segons han explicat fonts veïnals a NacióSabadell, els treballs es van allargar fins les 1.30 hores de dilluns, amb un fort terrabastall. S''utilitzava un martell hidràulic i un generador elèctric, motiu pel qual es va avisar la Policia Municipal sobre els fets. 

La situació es va tensar i els veïns van anar a parlar amb els operaris, que van assegurar tenir permisos dels FGC per fer els treballs a aquella hora de la matinada. Tot i això, i un cop els el van demanar, van dir-los que no el tenien en aquell moment al lloc. 

Tot i la petició que paressin de fer soroll, van seguir les tasques amb pics i pales, fent soroll però en menor intensitat.
 

Els operaris van utilitzar un martell hidràulic. Foto: NacióSabadell