Bea Jiménez, nova cap de colla dels Saballuts

Els Castellers de Sabadell han escollit el nou equip tècnic

Bea Jiménez, al centre de la foto
Bea Jiménez, al centre de la foto | Sabadelluts
Redacció
16 de gener del 2017
Actualitzat el 18 de gener a les 14:33h
Els Castellers de Sabadell han escollit per unanimitat el nou equip tècnic format pel David Manzano i el Dani Benítez, com a segons caps de colla, l’Anna Jordana, com a cap de canalla i el Joanfe Carvajal com a cap de pinyes. L'equip està dirigit per la primera dona cap de colla dels de la camisa verda, Beatriz Jiménez, amb camisa des del 2008, amb implicació en els equips tècnics com a cap de pinyes en els últims anys i amb un gran coneixement de la colla i del món casteller.

A la seva presentació Bea Jiménez ha agraït la feina dels equips tècnics en las últimes temporades, ha marcat la consolidació dels castells de 8 i mig, la renovació del 3d9f, del 4d9f i del pilar de 6 com a objectius d’aquesta temporada. Un discurs ple d’orgull saballut i sabadellenc, en un local ple fins a dalt, ha tingut una resposta molt positiva per tots els membres de la colla de la ciutat.

"Farem els castells que entre tots vulguem, però si somiem amb gran objectius, si creiem en nosaltres i si participem en els assajos els somnis poden fer-se realitat", assegura Jiménez. Els assajos dels saballuts començaran el proper divendres 20 de gener i, com sempre, tothom està convidat a apropar-se al local del carrer Emprius i participar.

Amb l’aprovació de l’equip tècnic, els saballuts renoven una part fonamental de la seva direcció i es plantegen una temporada de màxims. En els propers dies es farà pública les actuacions de la nova temporada de la colla local però tot apunta a grans diades amb colles de referència a tot el país i amb la voluntat de donar un gran valor als assajos.

Aprovació de comptes

Els Castellers de Sabadell han aprovat els comptes de 2016, i el pressupost de 2017, també per unanimitat. El creixement econòmic i la consolidació de la seva presència a la ciutat han estat molt ben valorats per l’assemblea en la presentació feta per la junta que dirigeix la Núria Benítez.