​Sabadell consolida la seva condició de ciutat plató

Els carrers de la ciutat han aparegut en espots de marques d’arreu del món | Cada any es fan una quarantena de rodatges a la capital vallesana

Desenes de figurants hi han participat
Desenes de figurants hi han participat | Juanma Peláez
06 de febrer del 2017
La ciutat de Sabadell s'ha convertit en un dels escenaris escollits per gravar anuncis de tot el món, i prova d'això n'és l'augment de rodatges que s'han registrat aquest any que recentment hem tancat, el 2016. En total s'han fet 49 gravacions, de les quals 22 han estat anuncis. Això suposa un augment en 9 rodatges respecte l'any 2015.

Els 22 anuncis enregistrats han estat per firmes que van des del món del motor, begudes, electrodomèstic i entitats financeres de tot el món. Nou enregistraments s'han destinat a gravacions per a marques com Renault, Citroën o Volkswagen, però també han passat per la ciutat firmes com LG, Banc Crédit Agricole, Rivella o Garnier. 

Els emplaçaments preferits per gravar són diversos, com per exemple el carrer Pi i Margall, el carrer Filadors o el Camí de Can Quadres. El Parc Catalunya també atrau l'atenció dels anunciants, on la plaça de l'Argub segueix sent la localització més sol·licitada.
 
Aquest 2016 també s’han gravat a la ciutat escenes de dues peces del makking-off del disc de La Marató de TV3, com també de sèries de televisió com Això què és, de TVE, CuinesJoc de Cartes i Alguna Pregunta Més, de TV3, Arts plàstiques del Tria 33, o Desnúdate, del Grup Atresmedia, entre d’altres.