Claudi Martí i Miquel Torres es disputaran la presidència del CNS

Totes dues candidatures han assolit els avals per concórrer a les eleccions | Les eleccions se celebraran el 25 de gener ia les que estan cridats més de 17.000 socis censats

Presentació de la plataforma.
Presentació de la plataforma. | FEM NET CNS
Redacció
14 de gener del 2017
Actualitzat a les 16:17h
Els precandidats a la presidència del Club Natació Sabadell (CNS) Claudi Martí i Miquel Torres han aconseguit els avals necessaris. Concretament, han assolit la xifra dels 2.028 i 1.898 suports, respectivament. Així, totd dos optaran oficialment a les eleccions, que se celebraran el 25 de gener ia les que estan cridats més de 17.000 socis censats.

En un comunicat, la ja candidatura de Claudi Martí ha agraït "l'esforç de tot l'equip de campanya", i ha destacat l'alta participació, triplicant els avals necessaris, que evidencia l'interès que estan suscitant les eleccions entre els socis del club, que es podran pronunciar després de sis anys sense comicis.

"Els nostres avals tenen molt de mèrit si es té en compte que la Junta Electoral nomenada pel Club prohibir la celebració d'actes públics, decisió que va anul·lar la Federació de Natació", ha destacat la candidatura.