Uns pares deixen la seva filla de 3 anys al cotxe mentre celebraven el Cap d'Any a Cerdanyola

El judici ha tingut lloc aquest dilluns al jutjat de Cerdanyola

Redacció
01 de gener del 2017
Actualitzat el 02 de gener a les 14:16h
En una nit de Cap d'Any força tranquil·la a Catalunya, un dels incidents més sorprenents ha succeït al límit entre les poblacions de Cerdanyola del Vallès i Ripollès. Cap a les quatre de la matinada, un testimoni va alertar els Mossos d'Esquadra i la Policia Local del municipi del Vallès Occidental que hi havia una menor de 3 anys sola dins d'un vehicle. Els Mossos han informat aquest dilluns que la petita estava lligada i en perfectes condicions.

El cotxe era llogat, motiu pel qual no van poder identificar amb rapidesa els seus propietaris. Posteriorment, van poder localitzar els seus pares, que estaven a un local d'oci proper celebrant el Cap d'Any. Els agents se'ls van endur a la comissaria de Cerdanyola on els van prendre declaració. Va ser llavors quan van explicar que havien anat a acomiadar-se de la família que tenien a l'interior del local i no s'havien adonat de la quantitat d'estona que hi havien estat.

Aquest mateix dilluns s'ha celebrat un judici ràpid al jutjat de Cerdanyola, on els pares estaven citats a declarar per un delicte de desemparament temporal de menors.