Els Reis d'Orient recorreran aquest vespre els carrers de Castellar

Resseguiran els carrers del centre de la localitat

Redacció
05 de gener del 2017
El rei Gaspar, l'any passat a Castellar
El rei Gaspar, l'any passat a Castellar | A.C.
Melcior, Gaspar i Baltasar recorreran els carrers de Castellar la vigília del 6 de gener per 43è any consecutiu. Durant el seu recorregut, es repartiran entre 500 i 1.000 quilos de caramels sense gluten entre els nens i nenes que els vulguin seguir.

A més de les seves tres carrosses, n’hi haurà una per a l’Ambaixador, que recollirà les cartes de “darrera hora”, una que serà la carrossa de l’arbre (amb fada i diversos xampinyons) i una altra que simbolitzarà una mina de carbó amb vagonetes (i que es tracta d’una modificació de la carrossa de l’any anterior).

També hi seran la Banda de Majorettes i diversos vehicles d’acompanyament d’empreses i col·laboradors. Com a novetat, la rua comptarà amb la participació de diverses motos i vehicles del model “Mini”.

Recorregut



Espai Tolrà, c. Portugal, Pedrissos, Lleida, av. St. Esteve, Sant Pere Ullastre, pg. Tolrà, plaça d'El Mirador (parada per a l’Adoració al Pessebre Vivent de Colònies i Esplai Xiribec), pg. Tolrà, c. Gral. Boadella, Major, pl. Calissó, Passeig, c. Pedrissos, Portugal i Espai Tolrà.