Les seleccions de Terrassa i Sabadell s'enfronten en un partit de futbol

El combinat de l'Associació de Clubs de Futbol de Terrassa i Comarca visita l'equip sabadellenc aquest dissabte, al camp d'Arrahona-Merinals

Redacció
23 de desembre del 2016
La seleccions amateurs de Terrassa i Sabadell jugaran aquest dissabte, 24 de desembre, un partit amistós. El matx començarà a dos quarts de dotze del matí al camp poliesportiu Arrahona-Merinals de Sabadell (carrer de l'Uruguai, 22). El partit està organitzat per l'Associació de Club de Futbol de Terrassa i Comarca i per l'Associació de Clubs de Futbol de Sabadell i Comarca.

Pel que fa a la selecció terrassenca, la convocatòria està formada pels següents jugadors: Marc Balagueró, Pablo Prieto, Isaac Serna (CP San Cristóbal), Óscar Campano, Xavier Torres (CF Matadepera), Gabriel Molina, Daniel Toro (UD San Lorenzo), Arnau Rubio, Albert Villegas (Terrassa FC 1906), Jordi Plaza (CD Can Parellada), Juan Fornieles, Jose Luis Aguado, Oliver Styck Bazurto (UD Can Trias), Marc Gutiérrez, Óscar Ramos, Ibrahima Khalil Seck (Sant Pere Nord CF). El seleccionador de la selecció de Terrassa serà Ramon Moya, president i entrenador del Sant Pere Nord CF.