Endesa millora la qualitat del servei a Sabadell

Ha renovat dos centres de transformació

Una de les cabines on s'ha actuat
Una de les cabines on s'ha actuat | Endesa
Redacció
29 de desembre del 2016
Endesa ha fet treballs de renovació tecnològica en dos centres de transformació a Sabadell amb l’objectiu de millorar i incrementar la qualitat del subministrament elèctric a la ciutat. Concretament, la millora afecta als Jutjats i als clients de la Plaça Catalunya i de l’Eix Macià, la zona comercial i de negocis de la capital del Vallès Occidental.

Els treballs, que han suposat una inversió de 17.000 euros, aportats íntegrament per la companyia, han consistit en la substitució als dos centres de transformació, un, ubicat a l’edifici Mirallac, i l’altre, a l’edifici del Banc de Sabadell, a la Plaça Catalunya. S'ha treballat en les cabines convencionals per unes amb les últimes tecnologies que hi ha al mercat.

Així, s’han substituït els elements de maniobra convencionals per unes cabines compactes, integrades en un únic mòdul, més fàcils de maniobrar i que incorporen elements de característiques especialment aïllants, fet que les fa més segures i robustes de cara a suportar ambients salins i humits o de forta pol·lució. A més, gairebé no requereixen manteniment, a diferència de la tecnologia anterior, en què aquestes tasques obligaven a tallar temporalment el servei als clients.

Aquests treballs formen part dels plans d’actuació de la companyia al Vallès Occidental i, a part de la millora qualitativa de la seguretat en les instal·lacions, són un pas més per dotar la infraestructura elèctrica dels darrers avenços tecnològics per tal de garantir un millor servei als clients domèstics, industrials i de serveis de la ciutat.