Investigat un home de Sabadell per vendre roba falsificada al mercat setmanal de Vic

La Guàrdia Civil intervé roba falsificada valorada en més de 11.000 euros | El material va ser descobert en una inspecció per agents de la Patrulla Fiscal i de Fronteres de la Guàrdia Civil de Manresa

La Guàrdia Civil va comissar diverses peces de roba
La Guàrdia Civil va comissar diverses peces de roba | Guàrdia Civil
Redacció
22 de desembre del 2016
Actualitzat a les 10:59h
La Guàrdia Civil investiga un home de 28 anys i veí de Sabadell per vendre roba falsificada al mercat setmanal de Vic. Concretament, s'ha intervingut material valorat en més de 11.000.
El material va ser descobert en una inspecció per agents

El passat dimarts dia 20 de desembre efectius de la Patrulla Fiscal i de Fronteres (PAFIF) de la Guàrdia Civil de Manresa van intervenir un total de 125 peces de vestir falsificades al mercat setmanal, totes elles de diferents marques de conegut prestigi, com Nike o Vans, entre altres, valorades en 11.230 euros. Els agents de la Guàrdia Civil en el transcurs de les inspeccions que fan en aquests punts de venda setmanals, van examinar les peces, que van resultar ser productes falsificats.

Van ser intervingudes 37 dessuadores falsificades de la marca Nike, 56 d'Adidas, 28 de Tommy Hilfiger i dos de la marca Vans. També van ser confiscats dos xandalls de les marques Nike i Adidas.

La Guàrdia Civil va instruir diligències per la presumpta comissió d'un delicte contra la propietat industrial, en què es troba investigat una ciutadà espanyol, de 28 anys d'edat i veí de Sabadell.