CB Cornellà i CN Sabadell Femení, en Infantil, i Joventut de Badalona i Femení Sant Adrià, en Mini, guanyadors de Topbàsquet '16

S'ha celebrat aquest cap de setmana a Sabadell

Un moment del xoc entre el CNS i l'Unigirona
Un moment del xoc entre el CNS i l'Unigirona | Topbàsquet
Redacció
12 de desembre del 2016
Actualitzat a les 10:43h
El CB Cornellà i el CN Sabadell Femení, en categoria Infantil masculina i femenina, respectivament, i el Joventut de Badalona i el Femení Sant Adrià, en Mini, han estat els campions de la vuitena edició del Torneig Topbàsquet "Ciutat de Sabadell" que ha tingut lloc entre el 9 i 11 de desembre, a la capital vallesana, organitzat pel Club Esportiu Escola Pia Sabadell.

El Pavelló Municipal del Nord ha estat escenari de les finals, on en categoria infantil masculina, el CB Cornellà s’ha imposat al Torrot Maresme 3v, per 53-37, amb la qual cosa es fa amb el seu segon torneig, després de l’aconseguit el 2011. Per la seva part, en femení, les noies del CN Sabadell es treuen l’espina de la derrota de l’any passat, en derrotar el GEiEG Unigirona per 37 a 25.
 
Cinquè triomf consecutiu per a La Penya
 
A la categoria Mini, el Joventut de Badalona continua fent dinastia al torneig. Ja són cinc els títols consecutius, el sisè global. En una repetició de la final del 2013, la Penya ha guanyat el Sant Josep de Badalona per 58-39. En mini femení, el Club Natació Sabadell no ha pogut reeditar el títol del 2015 i ha caigut davant l’Snatt’s Femení San Adrià, que d’aquesta manera aconsegueix el seu segon Topbàsquet en aquesta categoria, certificant un torneig  memorable.
 
El Club Esportiu Escola Pia Sabadell és l’organitzador d’aquest torneig de referència en el bàsquet de formació. Compta amb el suport de la Federació Catalana de Bàsquet i l’Ajuntament de Sabadell i està patrocinat per Baden i Coca-Cola.