Detinguts dos lladres in fraganti quan intentaven robar en un domicili de Bellaterra

La detenció és fruit d’un dispositiu de seguretat dissenyat amb l’objectiu d’evitar els robatoris amb força a la zona

Material trobat a les bosses dels lladres
Material trobat a les bosses dels lladres | Mossos d'Esquadra
Redacció
07 de desembre del 2016
Actualitzat a les 17:21h
Els Mossos d'Esquadra han detingut dos homes de 36 anys i 31 anys, de nacionalitat cubana i xilena i amb domicili a Badalona el primer i sense domicili conegut el segon com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força en un domicili de Bellaterra, a Cerdanyola del Vallès. La detenció s’emmarca dins el dispositiu de seguretat que Mossos d’Esquadra ha establert per lluitar contra els robatoris amb força.
 
El passat 1 de desembre, al voltant de les 19.00 hores, mossos de paisà que participaven en l’esmentat dispositiu van observar com dos homes accedien a una casa unifamiliar ubicada a la urbanització del Turó de Sant Pau. Els policies van enxampar un dels lladres a l’interior del jardí de la casa i l’altre pujant pel mur lateral exterior.

Els dos lladres van ser detinguts in fraganti en aquell mateix moment i abans que perpetressin el robatori. Portaven a sobre una bossa de mà plena d’eines susceptibles de ser emprades per a cometre robatoris tals com una pota de cabra, tenalles, un tornavís i guants.
 
Els dos detinguts, amb diversos antecedents per robatoris del mateix tipus, van passar a disposició judicial el 3 de desembre davant el jutjat en funcions de guàrdia de Cerdanyola del Vallès, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs, tot i que un d’ells va ser traslladat a un Centre d’Internament d’Estrangers, ja que li constava una ordre d’expulsió del país.