El segon Van Van Market s'instal·la a la plaça Doctor Robert de Sabadell

Hi participen 13 "foodtrucks"

Redacció
09 de desembre del 2016
Imatge del Van Van Market a Sabadell
Imatge del Van Van Market a Sabadell | Norma Vidal
La plaça del Doctor Robert acollirà aquest cap de setmana la segona edició del Van Van Market, una fira gastronòmica de menjars locals i internacionals que es preparen dins de food trucks, les furgonetes tipus vintage, equipades per cuinar. Enguany es podrà gaudir de la cuina de tretze furgons diferents a partir del d'aquest divendres, 9 de desembre i fins al diumenge dia 11. L’activitat anirà acompanyada de música en directe de la mà d’artistes professionals i amateurs de diferents estils musicals.

La mostra arriba amb l'objectiu de posar en valor la qualitat del menjar de carrer i obrirà a les 18:00 hores de divendres. En la primera edició de la cita hi van participar 20.000 persones. Aquest mercat coincidirà amb el Flea Market Sabadell, un mercat de segona mà, al mateix passeig de la Plaça Major, que ofereix diferents tipus de productes.

El Flea Marketés un concepte molt estès arreu d’Europa que proposa que persones anònimes posin una parada amb mobles, objectes, roba o bé llibres que volen vendre, perquè per a ells ja no són útils o necessaris. L’organitzen l’Espai Àgora Sabadell i l’Aliance Française de Sabadell.