Detenen un lladre per robar en un pis a Sant Cugat

La detenció és fruït d’un dispositiu de seguretat coordinat entre Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Sant Cugat amb l’objectiu de rebaixar els robatoris amb força a al ciutat

Redacció
05 de desembre del 2016
Actualitzat a la 13:55h
990_1454411824mossos
990_1454411824mossos
Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de 35 anys i nacionalitat colombiana com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força en un domicili de la ciutat. La detenció s’emmarca dins el dispositiu de seguretat establert per lluitar contra els robatoris amb força a Sant Cugat i que es fa coordinadament entre Mossos d’Esquadra i Policia Local.
 
El 29 de novembre passat, sobre les 21 hores, els mossos van rebre l’avís que s’estava produint un robatori en aquell mateix moment i que la víctima es trobava dins del pis amagada per no ser vista. En arribar al lloc, els agents van veure com els lladres fugien, en un vehicle, a tota velocitat. Els fugitius van fer un gir i van començar a circular en sentit contrari fins que un vehicle que circulava correctament els va impedir el pas. Aleshores tres homes van baixar del vehicle i van començar a córrer. Finalment un d’ells va ser detingut.
 
La Unitat d’Investigació dels Mossos d’Esquadra de Rubí va fer indagacions que van permetre identificar les altres dues persones que havien fugit del lloc. En aquests moments la investigació continua oberta pendent de la detenció d’aquestes dues persones. Els agents no descarten relacionar els tres homes amb més fets.
 
L’arrestat va passar a disposició del jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Rubí el qual va decretar el seu ingrés a presó.