Una plataforma ataca l'actual gestió del Club Natació Sabadell

Amb el nom de Fem Net CNS s’oposen a la direcció actual del club | Asseguren que s’han fet males pràctiques i demanen la intervenció del Consell Català de l’Esport

Presentació de la plataforma
Presentació de la plataforma | FEM NET CNS
Redacció
04 de desembre del 2016
Aquesta setmana s’ha presentat en societat la plataforma FEM NET al Club Natació Sabadell (CNS) amb una clara vocació crítica a l’actual direcció de l’entitat. El col·lectiu agrupa membres del Consell d’Honor del club, socis històrics, ex treballadors de l’entitat, pares i mares d’alumnes de l’escola Santa Clara, així com col·lectius ja existents com el Grup d’Indignats del CNS, membres del Col·lectiu Transparència i el Timbaler del Club.

La plataforma denuncia “males pràctiques” de l’actual president del CNS, Miquel Torres, al que acusen de gestionar el club “de forma autoritària i posant en risc el futur de l’entitat”. El col·lectiu ha entregat a les instal·lacions del club una carta adreçada al Defensor del Soci amb les seves reivindicacions, i s’ha adreçat una carta al Consell Català de l’Esport amb un seguit de denúncies perquè intervingui i es garanteixin els drets dels socis, així com el compliment dels Estatuts.
 
Segons la plataforma, el futur econòmic del club està en risc. “Durant els cinc anys de mandat de Miquel Torres, el CNS ha acumulat pèrdues de 4,3 milions d’euros i el valor patrimonial net de l’entitat s’ha reduït en un 33%, acabant amb un llegat de més de cent anys d’història”, assenyalen en un comunicat.

De la mateixa manera, apunten que s’han vulnerat de manera reiterada els drets dels socis i dels treballadors. “L’ambient laboral és de crispació per por a ser el següent acomiadat, hi ha baixes laborals, per motius de crisis d’ansietat hi ha treballadors que no es parlen amb d’altres per por que se’ls marqui”, assenyala Roser Sallés, ex treballadora del club.
 
El col·lectiu també denuncia el nul suport a l’esport base, motiu pel qual exigeixen un canvi de rumb en la direcció de l’entitat.