El centre de Sabadell, a les fosques

Se suma a la sèrie d'anomalies que ha patit aquesta zona de la ciutat, entre elles el tall del subministrament de l'aigua

El carrer Sant Pere, il·luminat per un semàfor i un arbre de Nadal
El carrer Sant Pere, il·luminat per un semàfor i un arbre de Nadal | Albert Segura
Redacció
26 de novembre del 2016
Actualitzat a les 15:21h
El centre de Sabadell sembla tocat per algun tipus de malastrugança. La darrera anomalia que han patit els veïns d'aquesta zona de la ciutat han patit aquesta setmana talls en el subministrament elèctric, que ha afectat, però, la via pública i no els habitatges.

En les darreres setmanes els veïns del centre han vist com han hagut de passar tot un cap de setmana sense aigua corrent i com un grup de rates campaven alegrement per la plaça Doctor Robert. Ara, un nou problema es concentra en l'ellumenat púbic.

L'aspecte dels carrers del centre era dijous al vespre fantasmagòric. Carrers com el de Sol, Sant Pere o Sant Pau eren ben foscos, només il·luminats per la llum dels aparadors, de les cases i dels cotxes. Divendres al vespre la situació es repetia, en aquesta ocasió amb menor afectació.
 
Ens podeu fer arribar les vostres fotodenúncies al correu [email protected] i a través dels nostres perfils de Facebook i Twitter.
 

El carrer del Sol, sense llum. Foto: Albert Segura