El Sabadell arrenca un punt del València Mestalla (2-2)

Un gol de Txomin a l'últim minut iguala el marcador

Celebració del segon gol
Celebració del segon gol | Roger Benet
07 de novembre del 2016
Actualitzat a les 16:45h
El Sabadell es va endur un preuat empat de la seva visita al camp del València Mestall, i ho va fer en el darrer sospir (2-2). El primer gol va arribar de la banda local gràcies a un perillós centre de Rafa Mir, que Quim Araujo va definir amb qualitat posant l'1-0 al marcador del Antonio Puchades.

El Sabadell va intentar crear perill a la contra, però quan quedaven deu minuts per al descans, Fran Villalba va saber aprofitar una de les ocasions per anotar el segon per al València. Però el conjunt arlequinat va saber reaccionar. Quatre minuts després, Gai Assulin va assistir de forma excel·lent a Álvaro Clausi, que només va haver d'enviar la pilota al fons de la xarxa.

A la represa del partit, el Sabadell va semblar despertar una mica a l'inici de la segona meitat. No va ser fins a les acaballes del xoc que els arlequinats van posar ordre al lluminós. En l'última acció del partit, Txomin va empatar el partit aprofitant una pilota dins de l'àrea valencianista.

El Sabadell rebrà el proper diumenge a les 17:00 al CD Eldense a la Nova Creu Alta.