Coordinadora del Moviment Veïnal del Vallès comença a caminar

L'entitat ha celebrat una primera reunió i ha creat diverses taules de treball per tirar endavant les reclamacions del col·lectiu

Redacció
07 de novembre del 2016
La Coordinadora del Moviment Veïnal del Vallès, integrada per les associacions i federacions veïnals de Badia, Barberà, Cerdanyola, Sabadell, Sant Quirze i Santa Perpètua, ha creat diversos grups de treball per tirar endavant les principals reclamacions d'aquests municipis. A banda, el col·lectiu ha anunciat que engegarà campanyes per portar als plens municipals d'aquestes localitats un seguit de mocions en aquesta direcció.

Les mesures s'han decidit en la jornada de reflexió que s'ha celebrat aquest cap de setmana. Els grups de treball que s'han creat són el de sanitat, que tractarà el pla sanitari de la comarca; el de mobilitat i transport, per abordar un pla de mobilitat; un altre que coordinarà les reclamacions relacionades amb residències públiques en els municipis; i un darrer que impulsarà la posada en marxa de campanyes i presentació de mocions contra la instal·lació de comptadors digitals i antenes mòbils en els diferents municipis. 

Altres temes que preocupen la Coordinadora són l'aeroport de Sabadell, la presència d'amiant en edificis i habitatges. Les línies de treball de la Coordinadora es basen en la informació a la ciutadania, la denúncia dels temes davant les autoritats que correspongui i la mobilització popular perquè les justes reivindicacions pendents de solució siguin ateses adequadament.