Juli Fernàndez veu positiva la proposta de compra de l'Hospital General

L'alcalde de Sabadell assegura no dubtar de la paraula del conseller de Salut, Toni Comín

Toni Comín i Juli Fernàndez, aquest divendres a Sabadell
Toni Comín i Juli Fernàndez, aquest divendres a Sabadell | Juanma Peláez
Redacció
25 d'octubre del 2016
L'alcalde de Sabadell, Juli Fernàndez, veu positivament la proposta del conseller de Salut, Toni Comín, que divendres va anunciar que la Generalitat ha fet una oferta al Grup Quirón Salut, propietari de l'Hospital General de Catalunya, per comprar el centre per 50 milions d'euros. Fernàndez assegura, a més, que no té motius per dubtar de la paraula del titular de Salut.

"Qualsevol moviment que es pugui fer perquè el sistema públic tingui més recursos i més capacitats d'actuació és una bona notícia", ha assenyalat Fernàndez en roda de premsa. En aquest sentit, defensa el conseller i les crítiques que s'han adreçat cap a ell per no concretar la proposta. "No tinc motius per dubtar", ha expressat.

En aquesta mateixa línia, defensa el posicionament de Comín que, diu, "ha explicat que es vol tenir un hospital públic,i això és bo", motiu pel qual no comparteix les crítiques que li han plogut des de divendres. No ho veu així l'alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa (PDECat), que aquest mateix dilluns ha manifestat el seu malestar perquè Comín, considera, funciona "a cop de titular" i no ha compartit el projecte amb el territori afectat.