Un Sabadell sense pólvora cau al mini (2-0)

Els arlequinats no han pogut amb el Barça B
Els arlequinats no han pogut amb el Barça B | CES
23 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 0:37h
El Centre d'Esports Sabadell no ha sortit ben parat de la seva visita al Mini Estadi. Els homes de Jose Solivelles s'han tornat al Vallès amb un 2-0 encaixat davant d'un Barça B que venia amb ganes després d'empatar contra l'Atlético Levante la setmana passada.

Els de Gerard López han anul·lat el Sabadell apodernat-se de la pilota, i tot i arribar a la mitja part amb un empat a zero al marcador, tot anava de cara per als locals. Als tres minuts de la segona part, Dani Romera ha enfonsat la pilota al fons de la xarxa, fins que al 66 Romera ha posat el definitiu 2-0 al lluminós.

Quan quedaven quinze minuts pel final, l’àrbitre ja expulsat Ian González amb vermella directa. La pròxima jornada, el Sabadell visitarà l’Atlético Levante.