L'acte d'homenatge a Pere Quart busca finançament

L'organització ha posat en marxa una campanya de micromecenatge

Redacció
18 d'octubre del 2016
Actualitzat a la 13:10h
L'organització de l'acte popular d'homenatge a Joan Oliver, Pere Quart, busca finançament, i per aquest motiu ha posat en marxa una campanya de micromecenatge. La cita es farà el 30 de novembre a les 20.00 hores al Teatre Municipal de La Faràndula, i comptarà amb la participació de Quico Pi de la Serra, el Petit de Cal Eril, Enric Casasses, Carlota Olcina i Bernat Quintana i el cor Vakombà, entre d'altres.

L'acte d'homenatge popular titulat Al capdavall som bàrbars , i la comissió ha llançat una campanya de micromecenatge des de la plataforma Tot Suma amb l'objectiu d'aconseguir 10.000 euros abans del 21 de novembre. Els mateixos versos de Pere Quart que encapçalen la campanya "Encara heu d'aprendre al força del nombre!", i la comissió vol transmetre el caire transversal i participatiu de l'acte, un homenatge popular fet entre ciutadania, entitats i institucions.

L'acte serà un muntatge teatral, amb col·laboracions musicals i poètiques, al voltant de la vida i l'obra de Joan Oliver (Pere Quart). La figura de l'escriptor desperta moltes afinitats i són molts els artistes que l'han versionat o teatralitzat. Comptarà amb l'actuació de cantants i cantautors com Quico Pi de la Serra, el Petit de cal Eril, Lu Rois, Guillamino i Pau Llonch; poetes com Enric Casasses, Martí Sales, Roc Casagran, Josep Pedrals, Núria Martínez-Vernis, Blanca Llum Vidal i Vicenç Altaió; actors i actrius com Carlota Olcina, Bernat Quintana i Josep M. Roviralta i les companyies del Teatre Sant Vicenç i Al Galliner; i el cor Vakombà.

També es comptarà amb la presència de la família de Joan Oliver, amb el seu nebot Ignasi Riera i la seva filla Sílvia Oliver.