FGC tapia el túnel de Sabadell Rambla

El vial s'ha desconnectat de la xarxa ferroviària amb l'entrada en servei del nou ramal de Sabadell Plaça Major | També s'han retirat les vies que fins ara donaven accés a l'antiga estació

El túnel de Sabadell Rambla, tapiat
El túnel de Sabadell Rambla, tapiat | Albert Segura
Redacció
29 de setembre del 2016
Actualitzat a les 10:25h
Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) ha tapiat el túnel que connectava l'estació de Sabadell Rambla amb la resta de la xarxa ferroviària. D'aquesta manera es posa punt i final, ara definitivament, a la parada que ha estat en funcionament des de 1925 i per on molts sabadellencs han corregut escales avall per no perdre el tren en més d'una ocasió.

L'estació es va inaugurar el 21 de setembre de 1925, tres anys després d'obrir el tram entre Sant Cugat i Sabadell Estació. El passat 12 de setembre va acollir l'últim servei, després de 90 anys en funcionament, amb l'entrada en funcionament a partir del dia següent de la seva substituta, Sabadell Plaça Major.

Ara, no només s'ha tapiat l'entrada del túnel, sinó que també s'han retirat les vies que connectaven la parada i Sabadell Estació amb la resta de la xarxa de FGC. 
 

L'andana de la parada provisional de Sabadell Estació. Foto: Albert Segura