NacióSabadell sorteja entrades per veure «Dansa d'Agost»

L'espectacle s'estrena aquest dissabte al Teatre Principal

«Dansa d'Agost» enceta la programació de tardor a càrrec de la companyia La Perla 29
«Dansa d'Agost» enceta la programació de tardor a càrrec de la companyia La Perla 29 | Ajuntament d'Olot
Nació Sabadell
25 de setembre del 2016
Actualitzat el 29 de setembre a les 12:02h
NacióSabadell sorteja una entrada doble per poder veure el proper dissabte, 1 d'octubre a les 21:00 hores, l'espectacle Dansa d'Agost, al Teatre Principal de Sabadell. 

Dansa d’Agost descriu amb tendresa i nostàlgia la vida de cinc germanes solteres d’entre trenta i qu aranta anys que viuen juntes al petit poblat de Bally Beg, a la Irlanda de 1936. Són la Kate, l’Agnès, la Rose, la Maggie i la Chris Mundy. El dia en què una ràdio Marconi arriba a la llar, les germanes es deixen anar, ballen danses celtes al jardí perquè tenen prohibit anar al ball de la sega i la bombolla del seu petit món esclata. Un repartiment de luxe posa en escena el text del prestigiós dramaturg irlandès Brian Friel, un teixit delicat en què es trenen els records, les memòries d’un mes d’agost que va veure com el precari equilibri de la llar de les germanes Mundy s’esfondrava.

Sota la direcció i traducció de Ferran Utzet, compta amb el repartiment de: Màrcia Cisteró, Clara de Ramon, Marta Marco, Òscar Muñoz, Nora Navas, Albert Triola, Montse Vellvehí i Ramon Vila.

Normes del Sorteig:

- Per participar al sorteig cal identificar-se amb nom, cognoms, telèfon de contacte, correu electrònic i indicar la població de residència.
- El termini per participar al sorteig es tancarà el proper dijous, 29 de setembre, a les 23:00 hores. 
- NacióSabadell farà el sorteig i contactarà per telèfon amb el guanyador, a qui es demanarà el seu DNI. Si no respon a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.
- Només es pot participar al sorteig una vegada.