Sabadell porta 550 participants a la manifestació de la Diada de Barcelona

Una desena d'autocars han sortit de la Ronda Ponent a les 13.00 hores | S'han desplaçat fins el tram 38, a Barcelona, on s'ha destinat el gruix de ciutadans sabadellencs

El tram 38 de Barcelona s'ha omplert de sabadellencs
El tram 38 de Barcelona s'ha omplert de sabadellencs | Jordi Segura
Norma Vidal
11 de setembre del 2016
Actualitzat el 12 de setembre a les 9:52h


Un total de 550 sabadellencs s'han desplaçat en autocar al tram 38 de Barcelona per participar en l'acte descentralitzat de la Diada 2016. Es tracta d'una xifra considerable, segons fonts de Sabadell per la Independència (SBDxI), que ha promogut juntament amb Òmnium Cultural la cita a la capital catalana.

Els deu autocars han sortit de la Ronda Ponent a l'hora prevista, les 13.00 hores, i s'han desplaçat fins la capital catalana. Un cop allà, han descarregat els participants, que han omplert els carrers en busca d'ombra per més tard sumar-se als actes coordinats a nivell territorial.



Entre els ciutadans que hi han anat s'hi trobava el president de Sabadell per la Independència, Francesc Baró, qui, com molts dels altres participants, lluïa una samarreta de suport a la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, amb el missatge #SabadellAmbForcadell.
 

El tram 38 de Barcelona s'ha omplert de sabadellencs. Foto: Jordi Segura