Carles Montllor i Carolina Jiménez guanyen la Mitja Marató de Sabadell

Més de 3.300 participants a les Curses de Festa Major | Fernando Chamorro i Laura Vilchez guanyen la Cursa Popular de Festa Major i Carlos Ramiro i Janeth Becerra s’imposen a la cursa de 14 km

Redacció
04 de setembre del 2016
Actualitzat a les 18:25h
L’atleta del club Castillejo & Cáceres Carles Montllor i Carolina Jiménez, del CN Catalunya, han estat els vencedors de l’11a Mitja Marató de Sabadell, celebrada avui diumenge, juntament amb la resta de curses de Festa Major, que ha aplegat més de 3.300 participants. Carles Montllor ha invertit un temps d’una hora, 10 minuts i 55 segons per recórrer els 21 km i 97 metres, per davant de Miquel Blanchart del CN Sabadell (1:12:22) i Albert Pineda de la JAS (1:16:05).

En la categoria femenina, Carolina Jiménez (1:37:05) ha entrat primera, per davant de Sònia Giménez del AA Pratenc (1:37:30) i l’atleta de Les Cabanyes, Maria Carme Olaya (1:44:12). Un total de 532 participants han pres part de la Mitja Marató que obre la Challenge de Mitges Maratons Gran Premi de la Diputació de Barcelona.

Pel que fa a la 4a Cursa de 14 km, Carles Ramiro del CN Sabadell, en homes, i Janeth Becerra, en dones, han estat els vencedors d’una cursa on hi ha hagut una participació de 226 persones. Han completat el podi masculí Javier Gràcia i Simon Miquel, mentre que en la categoria femenina han acompanyat a Janeth Becerra, Clàudia Pérez i Assumpta Cols en segona i tercera posició, respectivament.

La cursa més multitudinària ha estat la 38a Cursa Popular, de set quilòmetres de recorregut i una participació de 1.959 atletes. Fernando Chamorro (Nemràpid Running) ha estat el vencedor, per davant de Llorenç Esteve (JAS) i Javi Jurado (Cerdanyola). En categoria femenina, la guanyadora ha estat Laura Vílchez, la terrassenca Maria Ruiz ha estat segona i Maite Ríos (UA Barberà), tercera.

La matinal atlètica de Festa Major ha finalitzat amb les curses infantils, amb una participació superior als 600 nens i nenes. Totes les curses les organitzen l’Ajuntament de Sabadell, Sabadell Atletisme i l’Associació Esportiva Mitja Marató, amb la col·laboració de diferents entitats i empreses.