La cercavila i el concert de Heavy per a Xics posen color a la Festa Major

Els gegants i altres elements de la cultura popular local han resseguit els carrers de la ciutat | El concert celebrat a l'Eix Macià fa les delícies de pares i fills

Actuació del grup Xeavy per a Xics a la Festa Major de Sabadell
Actuació del grup Xeavy per a Xics a la Festa Major de Sabadell | Juanma Peláez
Albert Segura
04 de setembre del 2016
Actualitzat a les 9:37h

Actuació del grup Xeavy per a Xics a la Festa Major de Sabadell. Foto: Juanma Peláez


La tarda de dissabte de Festa Major a Sabadell ha deixat elements de color i música que ha unit pares i fills. Ha estat gràcies en gran part a la cercavila de gegants i al concert del grup Heavy per a Xics, que ha convertit l'Eix Macià en una petita sala de concerts amb so que mescla el so del rock més dur amb lletres de grups catalans i música tradicional de casa nostra.



La cercavila ha resseguit els carrers de la Creu Alta i el Centre, aplegant poc més d'un miler de persones que han seguit la desfilada fins la plaça Sant Roc. En aquest emplaçament s'hi han celebrat activitats com les exhibicions de les colles de trabucaires, així com l'exhibició del Ball de Gitanes amb la participació de parelles adultes i infantils.



A l'escenari de l'Eix Macià els més menuts s'han aplegat per veure el concert del grup Heavy per a Xics, que ja va actuar a la ciutat ara fa dos anys a la Festa de la Primavera, a la masia de Can Deu. So de grups com Metallica s'han mesclat amb lletres de grups de la nostra terra com Raimon, fent les delícies de grans i petits.

Al mateix lloc hi han participat els membres del Centre Asana i l'AC de Bollywood de Sabadell en el marc de la Festa Bollywood que s'hi ha celebrat.