Infants i famílies omplen el Passeig i el centre en el primer matí de Festa Major

Els infants han pogut prendre part en un taller de maquillatge, un altre d'esgrima, o una gimcana infantil, entre d'altres propostes

Activitat de modelat 3D als Jardins del centre
Activitat de modelat 3D als Jardins del centre | Albert Segura
Norma Vidal
03 de setembre del 2016
Actualitzat el 04 de setembre a les 16:49h

 

El bon temps i les elevades temperatures ha marcat el primer matinal de la Festa Major 2016. Centenars de persones han pres part en la jornada infantil que s'ha dut a terme al voltant de la plaça Doctor Robert, el Passeig de la Plaça Major i altres punts de la ciutat. Entre les propostes que han tingut més èxit destaquen el taller de maquillatge que ha convertit els més menuts en papallones, lleons o superherois, el d'esgrima del Club d'Esgrima Sabadell Jaume Viladoms, el cercavila La Revolució dels Residus que organitza la Residual o una festa amb música en directe a càrrec de la companyia Diversions! 

Un dels punts concorreguts han estat el Jardí de l'Espai Cultura on s'ha desenvolupat un taller i mostra d'eines innovadores del món tecnològic i digital. Així els infants han pogut prendre part en activitats relacionades amb la impressió en 3D, la creació de robots o la programació d'aplicacions. 
 

Activitat de maquillatge a la plaça Doctor Robert. Foto: Albert Segura


A banda, molts nens i nenes de la ciutat han pres part en la gimcana que ha organitzat el Museu del Gas de la Fundació Gas Natural Fenosa en què els participants han hagut de trobar peces del museu extraviades i la plaça Alcalde Marcet ha acollit una exhibició de gimnàstica artística.

Com és habitual, nombroses famílies s'han apropat al Museu d'Història per escoltar els contes de Carles Alcoy o a la Unió Excursionista per conèixer històries de muntanya amb Rosa Fité. 
 
Per la seva banda, un any més la companyia la Residual, ha omplert els carrers del centre d'andròmines fabricades amb material reciclat i ha ofert una original cercavila festiva. En aquest punt també s'hi ha desenvolupat l'espectacle infantil Diversions! de la mà de Puça Espectacles.
 

Gegants a l'interior de l'Ajuntament de Sabadell. Foto: Albert Segura