El PSC lamenta que l'alcalde de Sabadell «hagi desaparegut» aquest estiu

El Grup Municipal ha celebrat aquest dimecres la primera reunió de treball després de les vacances

Els membres del grup municipal socialista en la reunió d'aquest dimecres
Els membres del grup municipal socialista en la reunió d'aquest dimecres | PSC
Redacció
31 d'agost del 2016
Actualitzat a les 15:41h
El grup municipal del PSC de Sabadell es mostra preocupat perquè durant l'estiu l'alcalde de la ciutat ha estat "desaparegut" i l'Ajuntament en "punt mort". En aquesta línia critica que la tinenta d'alcalde, Marisol Martínez, hagi dut a terme una "sobreexposició pública i mediàtica". La formació ha celebrat aquest dimecres la primera reunió de treball després de les vacances on també s'ha marcat com a prioritat la millora de la ciutat en tots els seus aspectes, des de l’oferta de serveis fins a l'espai públic, i també la recuperació de Sabadell com a ciutat de referència.

La reunió també ha servit per parlar del programa de Festa Major d'aquest 2016, que des del seu punt de vista "és pràcticament idèntic al dels darrers anys sense canvis, sense innovació i sense cap dels elements transformadors dels que sempre parla el govern i que mai apareixen enlloc, ni aquí ni a cap altra matèria". 

Els socialistes també afirmen que el govern actual viu "de les rendes dels projectes de l’anterior mandat que ara finalitzen" i que "és incapaç de tirar endavant noves actuacions perquè repensa molt però no actua".

Alhora han assegurat que la seva prioritat és la ciutat de Sabadell "per sobre de qualsevol interès de partit o de país" i que treballaran perquè la localitat torni a ser una ciutat de referència. El portaveu de la formació, Josep Ayuso, ha recordat que no deixaran que Sabadell "es resenteixi de les actituds poc responsables de l'alcalde Fernàndez i dels seus socis de govern", en referència a la negativa del govern de votar a favor qualsevol proposta socialista.

"Pensem que l'alcalde d'ERC està més preocupat per acontentar la Crida, que no pas per Sabadell. I això creiem que és un gran error en el qual no ens arrossegaran i esperem que no arrossegui també a la resta dels grups del govern", assegura Ayuso.