Dos detinguts mentre intentaven robar en una casa de Sabadell

Un veí va alertar de la presència de dos homes, que van ser arrestats després de comprovar que havien forçat la porta d'un habitatge

Redacció
22 d'agost del 2016
Actualitzat a les 11:41h
Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Sabadell han detingut dues persones de 22 i 23 anys i de nacionalitat equatoriana i peruana com a presumptes autors d'un robatori amb força en un habitatge de la població, segons ha informat aquest dilluns la policia en un comunicat.

Els fets van tenir lloc a la matinada del passat 18 d'agost, quan els agents van rebre una trucada d'una ciutadana alertant de l'intent robatori en un habitatge de la població. Una patrulla dels Mossos va acostar-se al lloc i va localitzar un dels dos homes. El segon detingut va fugir de l'habitatge quan va veure als agents, però una unitat de la Policia Local que patrullava la zona el va localitzar amagat en un pas subterrani de la Gran Via.

Tot seguit, els agents van comprovar que el pany de la porta havia estat forçada, motiu pel qual van detenir els dos homes per robatori amb força. Els dos detinguts van passar a disposició judicial el 19 d'agost i ja han estat posats en llibertat amb càrrecs.