El CE Sabadell comença la Lliga amb una derrota contra el CD Ebro

L'equip aragonès s'imposa per 0 a 1 a la Nova Creu Alta

El CD Ebro s'ha imposat al CE Sabadell a la primera jornada de lliga
El CD Ebro s'ha imposat al CE Sabadell a la primera jornada de lliga | Roger Benet / CE Sabadell
Redacció
21 d'agost del 2016
Actualitzat a les 23:39h

El Centre d'Esports Sabadell ha perdut el primer partit de lliga, que ha disputat aquest diumenge a la Nova Creu Alta contra el CD Ebro, un equip que, com va advertir Jose Solivelles a la prèvia, podia ser "un dels equips tapats". L'equip visitant ha estat superior durant gran part del partit i, a més, la sort l'ha acompanyat.

El partit ha començat amb possessió arlequinada. El Sabadell ha dominat els primers minuts i ha arribat a crear perill sobre la porteria de Montoya. Els atacs constants no han acabat de materialitzar-se, i el CD Ebro ha acabat posant-se per davant al marcador al minut 19. Un xut de Kevin s'ha colat entre les cames d'Ezkieta i ha acabat al fons de la xarxa. A partir d'aquí, l'ansietat de l'equip sabadellenc i la pressió per perdre el partit a casa han estat el gran enemic arlequinat. Poc abans del descans, Ezkieta ha salvat el segon gol dels aragonesos.

A la segona meitat del partit, el Sabadell ha intentat fer-se amb el control de la pilota, però l'Ebro ha sabut jugar amb l'avantatge. L'Ebro ha impedit desenvolupar el joc arlequinat, sovint amb faltes, i el partit ha acabat amb la primera derrota de la temporada per al Sabadell, que necessita millorar amb el temps.

La setmana que ve, els arlequinats juguen a Sagunt contra l'Atlètic Saguntino, que també ha perdut el seu primer partit de lliga per 3 gols a 1 contra el FC Barcelona 'B'.

CE Sabadell: Ezkieta, Pastells, Verdú, Javi Barrio, Manu Torres, Yeray, Adri (Carreño, 63'), Gabi, Gai Assulin (Jordan Gaspar, 70'), Txomin (Jordi López, 81') i Ian.

CD EbroMontoya, Cristian M., Eneko, Maureta, Pajarero, Forte, Kevin Lacruz (Óscar Valero, 83'), Moustapha, Gabarre (Canario, 73), Víctor Bravo (Alain, 66') i Sergio Martínez.

Gols: 0-1, min. 19, Kevin

Àrbitre: Carlos Álvarez Fernández. Targeta groga als locals Ramón Verdú, Manu Torres i Gai Assulin, i als visitants, Cristian Márquez, Forte, Moustapha i Sergio Martínez.

Estadi: Nova Creu Alta. 1.412 espectadors.