Històrica trobada Sabadell-Terrassa de tennis taula per Festa Major

El CTT Sabadell 2016 i el CTT Els Amics de Terrassa promouen un gran acte esportiu

Francesc Gibert (Terrassa) i Joan Barberà (Sabadell) aquest dijous després de perfilar tots els detalls de la històrica Trobada.
Francesc Gibert (Terrassa) i Joan Barberà (Sabadell) aquest dijous després de perfilar tots els detalls de la històrica Trobada. | CTTS
La Torre
19 d'agost del 2016
Actualitzat el 30 d'agost a les 17:02h
La rivalitat entre Sabadell i Terrassa, en tots els àmbits, ha existit i existirà tota la vida. El nou club de tennis de taula de la ciutat de Sabadell, el Club Tennis de Taula Sabadell 2016, i el CTT Els Amics de Terrassa, club que van fundar ara fa uns quants anys, concretament el 2001, exjugadors del mític EPIC de Terrassa, han decidit organitzar una trobada històrica, una trobada de tennis de taula Sabadell-Terrassa. I d'entrada la idea que portaran a terme es fer-ho a la Festa Major de cadascuna de les ciutats, organitzant partits de diferents categories, a mes d'una exhibició de jugadors de les dues ciutats. També es vol incloure un torneig de Periodistes. 

La primera trobada serà el proper dissabte 3 de setembre a la tarda a Sabadell. Aquest lligam entre el TT Sabadell i els Amics de Terrassa pot derivar en fer altres coses conjuntament en el futur i és que la relació entre ambdues entitats es molt fluïda i de gran amistat amb els jugadors que formen part dels dos projectes.  

El nou TT Sabadell compte amb autèntiques llegendes d'aquest esport com són els germans Weisz (Pere, Joan, Ignasi, Monica i Montse) o Xavi Garcia i el CTT Els Amics de Terrassa amb palistes destacadíssims com Francesc Gibert, Ignasi Martínez, Andrés Tarrasó o Oscar Campos. Els Amics, que en el seu dia van haver de començar de 0 com és el cas del nou club de Sabadell, competeix des de fa molts anys a Primera Nacional i compte amb una Escola de tennis de taula que cada dia va en augment i creixement.