L’avinguda d’Antoni Gaudí de Sant Quirze romandrà tallada més dies del previst

S'ha tornat a produir una fuita a la canonada i ha aixecat el nou paviment

Avinguda d'Antoni Gaudí de Sant Quirze del Vallès.
Avinguda d'Antoni Gaudí de Sant Quirze del Vallès. | Ajuntament de Sant Quirze
Redacció
11 d'agost del 2016
L’avinguda d’Antoni Gaudí de Sant Quirze del Vallès romandrà tancada al trànsit uns dies més del previst. S'hi estan duent a terme tasques d’asfaltat d’un tram de carrer fruit d’una avaria en una canonada dilluns passat. Estava previst que aquests treballs acabessin avui però en el moment de finalitzar el pavimentat, la canonada ha tornat a trencar-se i l’asfaltat s’ha aixecat.

Segons ha informat el consistori, el carrer és totalment inoperatiu en aquests moments i els serveis de la companyia d’aigües CASSA treballaran les properes hores per reforçar la canonada i assegurar el seu bon funcionament. A continuació, i quan es comprovi efectivament el seu bon estat, es tornarà a pavimentar el carrer. La Policia Local s’encarrega d’informar el veïnat i controlar la senyalització de la zona.

L’Ajuntament anirà informant de manera contínua sobre l’estat de les obres i les possibles afectacions al trànsit. El tram on es realitzen els treballs és el comprès entre el carrer de Santiago Rusiñol i el carrer del Mig. L’autobús i els vehicles d’emergència hi podran accedir.