La UB escull Polinyà per impartir-hi un màster en Direcció d'Operacions

El programa busca formar els treballadors del Vallès en matèria de logística i producció amb l'objectiu a llarg termini de convertir el territori en un pol d'atracció de coneixement i talent

Redacció
10 d'agost del 2016
Actualitzat a les 16:37h
La Universitat de Barcelona impartirà un màster en Direcció d'Operacions: Logística i Producció a Polinyà. Es tracta d'una proposta formativa que té per objectiu convertir el territori en un pol d'atracció de coneixement i talent, així com potenciar els serves de logística. Esta organitzada per Logincat, el centre de Desenvolupament d'Innovació Logística de Catalunya creat el 2014 per l'Ajuntament de Polinyà i compta amb la col·laboració de l'Associació de municipis de la Riera de Caldes. 

Can  Gavarra  és  el lloc  escollit per  la  Universitat  de  Barcelona  per  a  impartir aquesta titulació.  Està previst que el màster comenci el 24 d'octubre de 2016. Abans, qui hi estigui interessat pot assistir  a alguna de les sessions  informatives  programades  per als  dies  12  i  26  de setembre;  només  cal  confirmar  l'assistència.

El màster està dirigit tant a professionals que participin en el procés de gestió de la cadena d'operacions de l'empresa industrial (planificació, logística, compres, producció, I+D, qualitat, etc) com a llicenciats o diplomats, enginyers tècnics  o superiors.  El  programa  de  continguts  està  pensat per  a  professionals  de diferents  sectors  d'activitat, tant de caràcter industrial com del sector serveis o de l'administració. Està dirigit per Jordi Ojeda, responsable de l'àmbit de formació i de recerca de Logincat, doctor enginyer industrial, professor de la Universitat de Barcelona i amb una dilatada experiència en projectes industrials.