Salting convida a saltar a Sabadell

L'empresa ha obert una instal·lació de 1.800 metres quadrats al carrer Bernat Metge | Compta amb llits i parets elàstiques, fossats amb escumes, diferents zones i també un espai amb zona de cistelles de bàsquet i altres propostes

Imatge d'una nena saltant a les instal·lacions de Salting
Imatge d'una nena saltant a les instal·lacions de Salting | Juanma Peláez
Norma Vidal
23 d'agost del 2016
Sabadell compta des d'aquest estiu amb un centre Salting. Es tracta d'un nou concepte de lleure i esport que està format per 1.800 metres quadrats de llits i parets elàstiques, fossats amb escumes, diferents zones i també un espai amb zona de cistelles de bàsquet i altres propostes. Aquesta instal·lació està ubicada al carrer Bernat Metge i és la primera d'aquestes característiques que obre les seves portes al Vallès Occidental. 
 

Nens saltant a les instal·lacions de Salting Sabadell. Foto: Juanma Peláez


Amb aquesta instal·lació l'empresa convida a gent de totes les edats a saltar, jugar i fer esport d'una manera totalment diferent a la que estem acostumats. Aquest nou mètode ajudarà a cremar calories i alliberar tensions alhora que permet millores en la postura, en l'equilibri i en la freqüència cardíaca. De fet, els responsables de la instal·lació afirmen que 8 minuts amb els llits elàstics equival a córrer 2 quilòmetres.

A més, a banda d'anar-hi a passar el matí o la tarda, l'espai també ofereix un ampli ventall de possibilitats que van des de festes d'aniversari, activitats esportives, air dance o salt lliure. Entre les propostes hi trobem Salting Party, una activitat especialment dissenyada per als més petits o els nens, sempre vigilats per un monitor, es divertiran saltant al parc de llits elàstics. Per als que volen anar més enllà s'ha dissenyat Salting Acrobàcia, on monitors guien els participants per dur a terme exercicis per millorar el to muscular. També existeix la possibilitat de ballar amb SaltingZun o la de dur a terme una sessió de Salting Smash, que uneix els llits elàstics i el bàsquet de forma que encistellar com el Michael Jordan és fa possible per a tothom.

En aquesta línia per exemple, l'espai també pot acollir sessions d'entrenaments d'equips esportius orientades a treballar aspectes com la coordinació o simplement per enfortir les cames. Aquest és el cas del primer equip del natació del Centre Natació Mataró, que ha utilitzat l'equipament d'aquesta empresa ubicat a Mataró per dur-hi a terme entrenaments complementaris als que fa habitualment. 

A Catalunya Salting compta amb tres centres ubicats a Mataró, Badalona i Sabadell. El centre del carrer Bernat Metge està obert d'11:00 a 14:00 i de 17:00 a 21:00 hores.
<span class="contenido_multimedia" itemprop="associatedMedia" "="" style="box-sizing: border-box; margin: 0px; padding: 0px; border: 0px; outline: 0px; vertical-align: baseline; background: transparent;">