PDC demana més policia a les zones amb més incivisme

Sol·licita a l’Ajuntament que apliqui les sancions previstes contra els autors de bretolades | Aposta per dur a terme polítiques per fomentar la conscienciació ciutadana

Els regidors de PDC i l'independent Toni Font, aquets divendres
Els regidors de PDC i l'independent Toni Font, aquets divendres | Albert Segura
Redacció
29 de juliol del 2016
Actualitzat a les 9:58h
Els regidors del Partit Demòcrata de Catalunya a l’Ajuntament de Sabadell demana al govern municipal que incrementi la presència policial a les zones on s’han detectat un nombre més elevat d’actes incívics. És la petició que traslladen davant la degradació en determinats àrees de Sabadell i l’increment d’actes vandàlics contra contenidors, on el els darrers mesos se n’han cremat una elevada quantitat.
 
“Hem d’aconseguir que l’Ajuntament inverteixi més en el manteniment de la ciutat, però que també la ciutadania sigui conscient que cal cuidar-la”, ha assenyalat el portaveu del grup municipal, Carles Rossinyol. En aquest sentit, demanen al govern local que apliqui el règim de sancions previst, que incrementi l’activitat destinada a buscar mecanismes de conscienciació a la ciutadania i incrementar la presència policial en els llocs on es detecten actes incívics.
 
Rossinyol afegeix que el problema també rau amb la concessió del servei, que o bé no fa la feina que li pertoca o no disposa dels recursos suficients per a fer-hi front.