L'Estiu a la Fresca s'acomiada amb èxit de públic

Aquest any ha destacat com a novetat la primera edició del Cicle de Teatre a la Fresca

Actuació de Merci-Bien
Actuació de Merci-Bien | FACS
Redacció
27 de juliol del 2016
L’Estiu a la Fresca ha posat punt i final una molt bona acollida al nou Cicle de Teatre a la Fresca, amb molt bona afluència de públic. La cita, que organitza la Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859 i el Grup BBVA, clou l’exitosa programació de l’edició 2016 en què més de 4.000 persones han pogut gaudir de les diferents propostes oferides a l’Espai Cultura Fundació Sabadell 1859.

Aquesta edició ha comptat, com a novetat, amb el Cicle de Teatre a la Fresca, una programació específica de teatre de petit i mitjà format que ha estat molt ben rebuda pel públic. A més, cinema de muntanya, espectacles familiars, màgia i música (cicle de concerts organitzats per les Joventuts Musicals de Sabadell) han completat una proposta fresca i de qualitat adreçada a tots els públics.

L’amfiteatre de l'Espai Cultura Fundació Sabadell 1859 s’ha omplert durant els mesos de juny i juliol d’una programació variada, fresca i adreçada a tots els públics, impulsada per laFundació Antiga Caixa Sabadell 1859 i el Grup BBVA amb la col·laboració d'altres entitats i agents culturals de la ciutat.

Aquest any ha destacat com a novetat la primera edició del Cicle de Teatre a la Fresca dels dilluns, una proposta pensada per ser l’aparador d’un seguit de produccions de petit i mitjà format, sovint autoproduïdes i explotades pels seus propis creadors i/o protagonistes que fugen tant de la rabiosa comercialitat com de l’hermètica experimentació. Ha estat , sens dubte, una oportunitat única per gaudir i parlar sobre teatre en un entorn privilegiat al centre de Sabadell.

A més, aquest petit oasi cultural per a les tardes i nits d'estiu, ha disposat de servei de bar i cafeteria, el complement ideal per poder gaudir de les activitats programades.