Detinguts quatre menors per cremar contenidors a Sabadell

La Policia Municipal els va enxampar just després de provocar el foc | Ha passat aquesta matinada de dissabte a Hostafrancs

NacióSabadell
23 de juliol del 2016
La Policia Municipal de Sabadell ha detingut quatre menors d'edat que aquesta matinada han calat foc a quatre contenidors al carrer Valentí Almirall, al barri d'Hostafrancs. Els agents els han enxampat just després de provocar el foc, motiu pel qual els han detingut i traslladat a les dependències policials de Can Marcet.

Segons ha pogut saber NacióSabadell, l'incendi s'ha originat en un conjunt de quatre contenidors situats al carrer Valentí Almirall pels volts de les 5.00 hores, motiu pel qual s'atribueix l'acció a un acte de vandalisme. Els agents que eren al lloc dels fets quan ha començat el foc han vist com els joves fugien del lloc dels fets, i per aquest motiu els han detingut i els han traslladat a Can Marcet. 

Per tot plegat se'ls denunciarà i en principi la previsió és que els seus pares o tutors legals hauran de respondre econòmicament pels desperfectes ocasionats, que segons càlculs de l'Ajuntament suposa uns 1.100 euros per contenidor incendiat. "La gent que provoca aquest tipus d'incendis han de saber que s'està fent un seguiment molt acurat d'aquests actes incívics i que hauran de respondre pels danys ocasionats", ha explicat el regidor d'Espai Públic, Xavi Guerrero, en declaracions a NacióSabadell.

En aquest sentit, el regidor assegura que actes vandàlics com aquests solen passar en grans ciutats, i que en el cas de Sabadell no són obra d'una sola persona perquès es registren en diferents indrets de la ciutat. Amb tot, ha especificat que es mantindran ferms davant d'aquestes actituds incíviques, que costen diners a l'administració i posen en perill béns materials i també personals.