NacióSabadell sorteja entrades per veure «Stockmann» de la companyia Les Antonietes

Es tracta de la tercera proposta que la Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859 ha programat dins el cicle de Teatre a la Fresca

Stockmann de la companyia Les Antonietes
Stockmann de la companyia Les Antonietes | Cedida
Nació Sabadell
07 de juliol del 2016
Actualitzat a les 9:36h
NacióSabadell sorteja dues entrades dobles per poder veure el proper dilluns, 11 de juliol a les 22:00 hores l'espectacleStockmann de la companyia Les Antonietes. Es tracta d'una proposta que s'emmarca en el cicle de Teatre a la Fresca que la Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859 ha recuperat després de 9 anys i que forma part del Festival 30 Nits. 

En una ciutat del nord de Noruega, l’expansió econòmica d’un balneari molt lucratiu es veu amenaçada pel descobriment del doctor Stockmann, director mèdic del balneari i germà de l’alcalde del poble: les aigües del balneari surten d’una claveguera contaminada convertint-se en un focus de malalties. Stockmann proposa tancar-lo per fer les reformes pertinents. Aquesta decisió és contrària als interessos del poble i acabarà provocant una lluita de poders per defensar la veritat. Què passa amb la recerca dels ideals quan ens obliga a transgredir les normes i les institucions establertes i posa en perill el benestar individual? Fins on pot arribar un individu tot sol? L’heroisme en aquest cas, pot ser sublim o ridícul?

Les Antonietes són un autèntic fenomen del teatre català contemporani. Una companyia jove que s’atreveix amb els clàssics, els reinterpreta i els ofereix en uns espectacles d’una qualitat i tossuderia que desperten una admiració total. Amb motiu del nou cicle Teatre a la Fresca, el grup recupera un dels seus grans èxits, Stockmann, interpretat entre d’altres pels sabadellencs Bernat Quintana, Pep Ambròs i Santi Ricart.

Normes del Sorteig:

- Per participar al sorteig cal identificar-se amb nom, cognoms, telèfon de contacte, correu electrònic i indicar la població de residència.
- El termini per participar al sorteig es tancarà el proper dilluns, 11 de juliol, a les 08:00 hores. 
- NacióSabadell farà el sorteig i contactarà per telèfon amb el guanyador, a qui es demanarà el seu DNI. Si no respon a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.
- Només es pot participar al sorteig una vegada.