CDC lamenta la venda d'una nau de Vimusa per obtenir diners

Consideren que si cal liquiditat no s’hauria d’haver cedit 4 MEUR a la Generalitat per ampliar el Taulí | Acusen el govern municipal de tenir una política econòmica erràtica

Roda de premsa de CDC aquets divendres a Sabadell
Roda de premsa de CDC aquets divendres a Sabadell | CDC
Redacció
01 de juliol del 2016
Actualitzat a les 10:21h
Els regidors de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) de l’Ajuntament de Sabadell lamenten que el Consell d’Administració de Vimusa celebrat el 23 de juny hagi aprovat la venda d’una nau a Can Roqueta per valor de 6 milions d’euros amb l’objectiu d’obtenir diners a curt termini. La formació assegura que si l’objectiu era tenir liquiditat, és més important preservar el patrimoni municipal que, per exemple, donar 4 milions d’euros a la Generalitat per dur a terme l’ampliació de l’Hospital Parc Taulí de la ciutat.
 
El portaveu convergent, Carles Rossinyol, assegura que la venda de la nau, situada al carrer Nous Corrals, es va prendre per majoria en considerar els greus problemes de tresoreria que pateix l’Ajuntament, i que posava en perill que es paguessin les nòmines. “L’equip de govern, sense pla de viabilitat sobre la taula, es ven la nau per poder passar el tràngol, és evident que tenir-la llogada no és l’objecte de Vimusa, però és un recurs continu d’ingressos”, defensa Rossinyol.
 
Pel regidor, no encaixa la decisió de venda tenint en compte que l’Ajuntament disposa d’un romanent suficient com per fer fronts als diferents problemes econòmics amb què es pugui trobar. “No entenem de cap manera com pot ser que l’Ajuntament es vengui patrimoni de la ciutat al mateix moment en què es permet donar a la Generalitat 4 milions d’euros per unes obres d’ampliació del Taulí que començaran al 2018 i que formen part de l’hospital del 2030”, lamenta.
 
Segons el regidor, tot plegat és una mostra de la “política erràtica d’anar a salt de mata, sense cap mena de previsió de què es vol fer”.