Les noves samarretes de La Crida i el mal d'esquena de l'alcalde: curiositats del Ple de juliol

Redacció
01 de juliol del 2016
Actualitzat a les 0:26h
El Ple municipal del mes de juliol ha deixat algunes anècdotes i curiositats: 
 

Regidors de La Crida amb les noves samarretes Foto: Norma Vidal


Un dels moments que més expectació ha generat el Ple del mes de juliol ha estat el retrobament entre el regidor Maties Serracant i el portaveu del PSC, Josep Ayuso després de la polèmica entorn la cessió de Cal Balsach. Tot en ordre, però això si, amb noves samarretes per part dels regidors de La Crida. Han deixat a l'armari la de que rebutjava els regidors imputats i l'han substituït per un altra amb un missatge nou i contundent: "Lluitar contra la corrupció no és delicte". A ningú se li escapa que aquesta frase està dirigida a Josep Ayuso, ja que en reiterades ocasions els membres de La Crida han manifestat que la demanda que aquest va presentar contra Serracant per la cessió de Cal Balsach era una conseqüència de la creuada de l'Entesa i Serracant contra Ayuso pel cas de Ca n'Alzina. 

Un dels episodis més divertits de la sessió ha estat el que ha protagonitzat l'alcalde, Juli Fernàndez, que s'ha excusat per si es movia "més del que és habitual" a la seva cadira. I és que fa unes setmanes que el batlle va patir una caiguda i té una lesió a la part inferior de l'esquena. 
 

Imatge de la Roda de la pau on han participat els regidors. Foto: Norma Vidal


Per altra banda, a les 20:45 el Ple s'ha aturat durant 15 minuts i tots els seus membres han abandonat la sala i han baixat a la plaça Doctor Robert per sumar-se a la Roda de la pau en record de les víctimes de l’atemptat a l'aeroport d'Istanbul. Aquesta acció se celebra cada dijous des de l'any 2003 i aquesta és al segona vegada d'aquest mandat que membres de la corporació municipal hi prenen part.