Les parades de bus de Sabadell es modernitzen

Tres d'elles incorporen panells informatius electrònics

Parada de bus a la Creu Alta
Parada de bus a la Creu Alta | Ajuntament de Sabadell
Redacció
30 de juny del 2016
Les parades d’autobusos urbans de Sabadell compten amb dos nous panells electrònics, amb informació del temps d’arribada dels autobusos a la parada. Avui s’han col·locat dos panells a les parades de la plaça de la Creu Alta i en els propers dies entrarà en funcionament un altre a la parada de Berenguer el Gran, on s’aturen les línies 1-8-11-23-44-14 i F1.

“Aquesta actuació representa una nova millora de la informació sobre el transport públic a la ciutat, que dóna resposta a les demandes veïnals i necessitats de millora del servei”, ha afirmat el regidor d’Espai Públic, Xavier Guerrero. La decisió de col·locar els panells es pren, entre altres factors, en funció del volum d'usuaris de les parades.

Sabadell disposa ara amb 86 panells electrònics. A més d’aquestes instal·lacions, Transports Urbans de Sabadell (TUS) té una APP per a dispositius mòbils que permet consultar l’hora real de pas de l’autobús per la parada que l’usuari seleccioni, localitzar les parades més properes al punt on es troba, informar de quin autobús cal utilitzar per desplaçar-se d’un punt a un altre de la ciutat i tota la informació de les línies i els horaris del servei.