Juli Fernàndez es compromet a retirar les tanques del Passeig tan aviat com es pugui

Respon a la protesta dels botiguers del centre d'aquesta mateixa setmana

Redacció
29 de juny del 2016
Actualitzat a la 13:48h
L'alcalde de Sabadell, Juli Fernàndez, ha sortit al pas de l'acció protesta que uns comerciants del centre de la ciutat han dut a terme aquesta setmana per queixar-se de l'actual situació del Passeig de la Plaça Major, on les tanques de les obres dels Ferrocarrils de la Generalitat ocupen bona part de l'espai. Dos botiguers van asseure's amb dues gandules, banyador, ulleres de sol i un parasol, parodiant la situació que es pot viura a la platja.

"Les previsions són que en el moment en què entri en funcionament l'estació dels FGC tots estigui acabat perquè s'hi pugui fer una vida normal, al setembre", ha explicat Fernàndez. La finalització de totes les obres, però, és prevista a finals d'any, ha assegurat l'alcalde, afegint que el futur de l'espai en superfície no depèn del futur de l'espai soterrat que quedarà en una posició intermitja amb la superfície i la via.

Tot i que la previsió és, així, acabar les obres a finals d'any, Fernàndez es compromet a què si es pot trobar la manera d'acabar les obres abans es farà. La idea és presentar el projecte final del Passeig de la Plaça Major a finals de juliol.