Detenen un conductor begut reincident que va atropellar dos ciclistes

L’home ja havia perdut anteriorment el carnet per conduir en estat d'embriaguesa | El jutge n'ha decretat la llibertat a l'espera del judici

Redacció
28 de juny del 2016
Actualitzat a les 9:04h
Els Mossos d'esquadra han detingut un veí de Castellar del Vallès i de nacionalitat espanyola per conduir sota els efectes de l'alcohol i atropellar dos ciclistes que van resultar ferits de gravetat. Es tracta d'un home de 66 anys que ja havia perdut anteriorment el carnet per conduir en estat d'embriaguesa. 

Els fets van succeir el passat 22 de juny a les 18:30 hores quan el vehicle del detingut circulava per la carretera C-1415 i a l’alçada del punt quilomètric 32 el conductor va envestir dos ciclistes que anaven per la mateixa via.  Al lloc, s'hi van desplaçar dotacions dels Mossos d'Esquadra, els Bombers, el SEM i la Policia Local de Sentenat que va donar pas alternatiu i va assegurar la carretera perquè el SEM atengués els ferits.
 
A continuació, els agents de trànsit van realitzar les proves d’alcoholèmia al conductor i el resultat va ser positiu: 0,64 mg/l en aire expirat. A banda, la policia va detectar que aquesta no era la primera vegada que l’home havia estat implicat en un accident mentre conduïa begut. De fet, l’arrestat havia perdut el carnet de conduir per fets similars amb anterioritat.
 
Davant de la gravetat de l’accident i la reincidència en delictes relacionats amb la Seguretat Vial, els Mossos d'Esquadra van detenir l'home que va passar a disposició judicial davant el jutjat en funcions de guàrdia de Sabadell. El magistrat en va decretar la llibertat a l'espera del judici.