NacióSabadell sorteja entrades per al Concert del Castell de Cerdanyola

L'Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès ofereix l'espectacle "Un Castell de Conte" | Es tracta d'una de les principals cites culturals de l'estiu vallesà

Actuació en l'edició de 2015 al Castell de Sant Marçal.
Actuació en l'edició de 2015 al Castell de Sant Marçal. | AMCV
Nació Sabadell
27 de juny del 2016
NacióSabadell sorteja dues entrades dobles per poder veure el proper dijous, 30 de de juny a les 22:00 hores, l'espectacle Un Castell de Conte, a càrrec de l'Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès. Es tracta d'una de les principals propostes culturals de l'estiu al Vallès, i que compta amb l'inigualable entorn del castell de Sant Marçal, a mig camí entre Cerdanyola i Sant Cugat.

Sota el títol Una Castell de Conte, aquest any, i per primer cop, el concert tindrà dues representacions, una dijous 30 de juny i una altra divendres 1 de juliol, amb un total de 2.000 localitats disponibles, un miler per cada sessió. La Banda simfònica i la Coral de l'Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès oferiran un repertori clàssic d'obres basades en contes i llegendes tradicionals, entre les quals destaquen L'Ocell de Foc, de Stravinski, i Tristany i Isolda, de Wagner. 
 
A més, en aquesta edició s’incorpora un espectacle de dansa aèria de la mà d’Adriana Segurado, i es comptarà amb la participació d’una vuitantena llarga d’alumnes de 6è de Primària i 4t d’ESO de les escoles La Sínia i Montserrat de Cerdanyola, que interpretaran les obres amb moviment escènic. Podeu sol·licitar més informació al correu de l'agrupació.

Normes del Sorteig:

- Per participar al sorteig cal identificar-se amb nom, cognoms, telèfon de contacte, correu electrònic i indicar la població de residència.
- El termini per participar al sorteig es tancarà el proper dimecres, 29 de juny, a les 18:00 hores. 
- Nació Sabadell farà el sorteig i contactarà per telèfon amb el guanyador, a qui es demanarà el seu DNI. Si no respon a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.
- Només es pot participar al sorteig una vegada.