Joan Tardà compara l'afer Fernández Díaz amb una «granja de porcs»

Considera que les seves pràctiques recorden al franquisme, on "el següent pas seria fer desaparèixer la gent" | Gabriel Rufián repta el ministre de l’Interior en funcions a parlar de destrossar el sistema sanitari en la sala d’espera d’un hospital

Gabriel Rufián i Joan Tardà aquest dijous a Alstom
Gabriel Rufián i Joan Tardà aquest dijous a Alstom | Albert Segura
Albert Segura
23 de juny del 2016
Actualitzat a les 12:55h
El número 2 d’ERC a les eleccions espanyoles, Joan Tardà, compara les informacions que s’han conegut aquests darrers dies sobre els plans per atacar els partits i les persones vinculades amb el procés sobiranista amb una granja de porcs. Tardà ho ha dit a Santa Perpètua de Mogoda, on s’ha reunit juntament amb el número 1 de les llistes, Gabriel Rufián, amb el comitè d’empresa de l‘empresa Alstom.
 
Tardà ha assegurat que tot plegat “fa una pudor immensa”, assegurant que “una granja de porcs no té res a veure amb la pudor” que desprenen aquestes informacions: “Els porcs són senyors al costat dels que protagonitzen les clavegueres de l’Estat”, ha dit.
 
En aquest sentit també ha parlat de les pràctiques de seguiment a persones com la de l’actual presidenta del Parlament i expresidenta de l’Assemblea Nacional Catalana, Carme Forcadell, segons informa la Cadena Ser. “Ens recorda i fa reviure temps passats en què s’actuava en el següent graó, fent desaparèixer les persones, això és el grau superlatiu, mentre que vulnerar els drets és l’avantsala”, ha afegit.
 
Pel seu cantó, Gabriel Rufián també s’ha mostrat indignat davant les converses filtrades en què es fa bandera d’haver actuat contra el sistema sanitari català: “Si aquests miserables, Fernández Díaz i els seus lacais, tenen pebrots d’espiar i calumniar, que tinguin pebrots de dir que s’han carregat el sistema sanitari en qualsevol sala d’espera de qualsevol hospital de Catalunya”, ha sentenciat.