Finalitza el període per a participar a la Women Race 2016

La cursa se celebra aquest diumenge i ja s'hi han inscrit 937 persones

Redacció
01 de juny del 2016
Actualitzat a les 14:22h
Aquest dimecres finalitza el període per a participar a la segona edició de la cursa Women Race que El Corte Inglés de Sabadell organitza aquest diumenge a la ciutat. Un total de 937 persones ja han mostrat la seva solidaritat amb Oncolliga i han formalitzat la seva inscripció. Des d'avui, l'establiment de Sabadell oferirà a les participants una anàlisi de trepig gratuïta

Entre les  persones que prendran part a la cita destaca la popular atleta Mary González Reina, que després d’una lesió torna a la competició participant a la Women Race. Mary González és atleta internacional de 800 metres, i creadora de dos blocs des d’on potencia la pràctica de l’esport entre dones, els estils saludables i la prevenció mèdica.

Anàlisi del trepig gratuït

El Corte Inglés ha posat a disposició de totes les participants un servei d’anàlisi de trepig, completament gratuït. Mitjançant una cinta de córrer i una càmera connectada a un ordinador, el programa analitza el tipus de trepig per millorar el rendiment de l’atleta.

Els resultats recomanen el calçat més adient a cada corredora, i ajuden a prevenir possibles lesions d’esquena. Aquest servei està disponible, des d’avui dimecres i fins dissabte al Departament d’Esports de la sisena planta.